Κομμάτι Ζωής

Κάθε προϊόν που μπαίνει στο σπίτι μας, γίνεται Κομμάτι της ζωής. Και γύρω από τα προϊόντα δημιουργούνται μικρές οικογενειακές ιστορίες.

Endless

Το παιδί που περιμένει το ρολό υγείας να τελειώσει για να κάνει κατασκευή με το χάρτινο μαδρέν, το άρωμα του μαλακτικού ρούχων που πάντα σου θυμίζει «μανούλα», το ρολό κουζίνας που σε συνοδεύει στις περιπέτειες σου όσο δοκιμάζεις νέες συνταγές. Τα αντικείμενα και τα προϊόντα έχουν την αξία που εμείς τους δίνουμε, και γίνονται Κομμάτι της ζωής και των αναμνήσεων μας.

Στην Endless αυτό το Κομμάτι Ζωής θα θέλαμε να μην έχει μικρό κύκλο ζωής. Προτείνουμε την ανακύκλωση ως στάση ζωής και εκπαιδεύουμε τους καταναλωτές στο πώς να ανακυκλώνουν σωστά, αντικαθιστούμε υλικά συσκευασίας με λιγότερο επιβλαβή προς το Περιβάλλον μαθαίνουμε πώς να είμαστε συνειδητοί πολίτες . Γιατί η υπεύθυνη επιχειρηματική περιβαλλοντική συμπεριφορά είναι κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας από την αρχή της λειτουργίας μας.

Endless

Endless EC

Η Ευρωχαρτική δραστηριοποιείται από το 1985 στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών.

Endless

Με το εμπορικό σήμα Endless έχει καταφέρει διαχρονικά να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέροντας προϊόντα με άριστη σύνδεση ποιότητας και τιμής. Η έδρα, οι παραγωγικές εγκαταστάσεις και οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι εγκατεστημένο το υποκατάστημα που εξυπηρετεί τη Βόρεια Ελλάδα. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου χαρτικών και απορρυπαντικών, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό.

Endless