Εταιρική Κοινωνική
Ευθύνη

Η εταιρία

Η Endless EC στοχεύει σε μία ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη και επιθυμεί όλες οι δραστηριότητες της να διεξάγονται με σεβασμό προς το περιβάλλον και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Endless

Προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με σεβασμό στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, με ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων και ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα της στο περιβάλλον. Διαθέτει πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001, ISO 22716 για την ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή των προϊόντων της και έχει πιστοποιηθεί από την TÜV NORD CERT GmBH κατά τα πρότυπα FSC®-STD-40-004 και FSC®-STD-50-001 εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα χάρτου που παράγει προέρχονται από ελεγχόμενες δασικές πρώτες ύλες, των οποίων η διαχείριση έχει γίνει με νόμιμο, υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο.

Endless

Οι δεσμεύσεις

Endless

Η Endless EC, συνεπής στις δεσμεύσεις της για την προστασία του περιβάλλοντος παρακολουθεί και ελέγχει όλες τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκύπτουν από τη λειτουργία της.

Endless

Όσο αναφορά τα στερεά απόβλητα που προκύπτουν από τις δραστηριότητες της εταιρίας, μία από αυτές τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, η Ευρωχαρτική φροντίζει να διαχωρίζονται στην πηγή τους και να παραδίδονται προς διαχείριση/ανακύκλωση σε κατάλληλες αδειοδοτημένες εταιρείες αναλόγως του είδους του στερεού αποβλήτου.

Let’s beegin!

Είχες ποτέ σκεφτεί πόσο απαραίτητες είναι οι μέλισσες για το περιβάλλον και τον πλανήτη;

Οι μέλισσες έχουν μια άρρηκτη σχέση με το περιβάλλον καθώς διατηρούν την ισορροπία και τη βιοποικιλότητά του. Τα τελευταία χρόνια όμως, διάφορες συνθήκες οδηγούν στον αφανισμό τους.

Endless

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καταστροφική φωτιά στη Βόρεια Εύβοια το καλοκαίρι του 2021, όπου περισσότερα από 10.000 μελισσοσμήνη χάθηκαν, με τον κλάδο της μελισσοκομίας να έρχεται αντιμέτωπος με ολέθριες συνέπειες.

Η Endless EC αποφάσισε να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των μελισσοκόμων της Βόρειας Εύβοιας, δημιουργώντας το Beegin, μια συλλογική δράση μεθοδικής στήριξης της μελισσοκομίας και του περιβάλλοντος. Η προσπάθεια είναι ανοιχτή προς όλους. Ας κάνουμε μαζί την αρχή!

Let’s beegin!
Endless

Endless Earth

Το περιβάλλον μας ζητά να σταματήσουμε ότι κάνουμε και να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του. To brand Endless Earth στόχο έχει να προτείνει μια μικρή αλλαγή στις αγοραστικές μας συνήθειες, με μακροπρόθεσμο στόχο τη μείωση της χρήσης του πλαστικού.

Endless

Τον Οκτώβριο του 2020 ξεκίνησε το περιβαλλοντικό μας ταξίδι. H σειρά Endless Earth περιλαμβάνει ρολά υγείας, κουζίνας και χαρτοπετσέτες που πέταξαν το πλαστικό και κυκλοφόρησαν σε χάρτινες, πολύχρωμες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες!

Endless

Εστιάζουμε στο Περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο

Endless

Από το ξεκίνημά της ακόμη, η εταιρεία εστιάζει σε μια υπεύθυνη επιχειρηματική περιβαλλοντική συμπεριφορά. Καινοτομία, Ποιότητα και Πράσινη Επιχειρηματικότητα είναι οι αξίες που ακολουθούνται στην προϊοντική στρατηγική. Το 2020 δόθηκε έμφαση στη μείωση της χρήσης πλαστικού στις συσκευασίες εισάγοντας στην αγορά τη σειρά ρολών υγείας και κουζίνας Endless Earth σε χάρτινες, πολύχρωμες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Ανακυκλώστε κι εσείς
Endless