Γνωρίστε μας
καλύτερα

Endless | Η Εταιρεία

Η Endless EC δραστηριοποιείται από το 1985 στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών.

Endless

Με το εμπορικό σήμα Endless έχει καταφέρει διαχρονικά να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέροντας προϊόντα με άριστη σύνδεση ποιότητας και τιμής. Η έδρα, οι παραγωγικές εγκαταστάσεις και οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι εγκατεστημένο το υποκατάστημα που εξυπηρετεί τη Βόρεια Ελλάδα. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου χαρτικών και απορρυπαντικών, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό.

Endless

Δραστηριότητα

Endless

Η Endless EC χωρίζει τις δραστηριότητες της σε τρεις βασικούς τομείς:

Endless
Endless

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Endless

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Endless

ΕΜΠΟΡΙΑ

Οι δραστηριότητες της χωρίζονται σε τρεις βασικούς τομείς: την ανάπτυξη και παραγωγή χαρτικών και υγρών απορρυπαντικών με το brand name Endless με σήμα τον κύκνο, την ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και τις εξαγωγές.

Προϊόντα &
Υπηρεσίες

Η σειρά προϊόντων Endless μετρά ήδη 36 χρόνια στην ελληνική αγορά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και αποκτώντά ολοένα και περισσότερο έδαφος στις αγορές του εξωτερικού. Στο portfolio των προϊόντων της εταιρείας περιέχονται χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και επαγγελματικές συσκευές. Η Endless EC (η νέα επωνυμία της Ευρωχαρτικής) απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και ιδιώτες καταναλωτές, ενώ κύριο εξαγώγιμο προϊόν της είναι το καινοτόμο χάρτινο τραπεζομάντηλο, προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει η δυνατότητα τοπικής παραγωγής.

Endless

Με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία, παράλληλα με τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, η Endless EC υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό σχέδιο, με έμφαση στην ικανοποίηση ESG κριτηρίων, την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και βέβαια τα καινοτόμα προϊόντα. Ενδεικτικό παράδειγμα, η σειρά Endless Earth, μια νέα σειρά προϊόντων σε χάρτινη συσκευασία με σύγχρονη και pop art σχεδίαση, που ήδη έχει κερδίσει το κοινό.υπηρεσιών της. Το 2020 ξεκίνησε το Περιβαλλοντικό μας ταξίδι. Η σειρά Endless Earth περιλαμβάνει προϊόντα χάρτου σε χάρτινη συσκευασία, προτείνοντας μια μικρή αλλαγή στις αγοραστικές συνήθειες του κοινού, με μακροπρόθεσμο στόχο τη μείωση της χρήσης του πλαστικού. Η σειρά αποτελείται από 8 κωδικούς.

Endless Earth
Endless
Endless

Εστιάζουμε στο Περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο

Endless

Από το ξεκίνημά της ακόμη, η εταιρεία εστιάζει σε μια υπεύθυνη επιχειρηματική περιβαλλοντική συμπεριφορά. Καινοτομία, Ποιότητα και Πράσινη Επιχειρηματικότητα είναι οι αξίες που ακολουθούνται στην προϊοντική στρατηγική. Το 2020 δόθηκε έμφαση στη μείωση της χρήσης πλαστικού στις συσκευασίες εισάγοντας στην αγορά τη σειρά ρολών υγείας και κουζίνας Endless Earth σε χάρτινες, πολύχρωμες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Ανακυκλώστε κι εσείς

Endless

Ανακύκλωση

Το σήμα αυτό υποδεικνύει ότι ένα αντικείμενο είναι κατάλληλο για ανακύκλωση και αποδεκτό από τα συστήματα ανακύκλωσης. Το PAP 22 αναφέρεται στον κωδικό «χαρτί» και αντίστοιχα υπάρχουν κωδικοί που αναφέρονται στον τύπο του πλαστικού και ανακυκλώνονται ανάλογα.

Endless

Tidy Man

Με αυτό το σήμα, σου ζητάμε να μη ρυπαίνεις. Δε σχετίζεται με την ανακύκλωση, αλλά είναι μια υπενθύμιση για να είμαστε σωστοί πολίτες και να πετάμε ότι δε χρειαζόμαστε με το σωστό τρόπο.

Endless

The Green Dot

Το Πανευρωπαϊκό «πράσινο σήμα» Green Dot εμφανίζεται σε συσκευασίες εταιριών οι οποίες συμμετέχουν σε σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων μεριμνώντας για τη συλλογή και ανακύκλωση των συσκευασιών αυτών.

Endless

FSC®

Επιλέγοντας προϊόντα με την πιστοποίηση FSC® βοηθάμε τα δάση. Κάθε ταμπέλα περιέχει πληροφορίες για την προέλευση των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν & αποδεικνύει ότι η πρώτη ύλη προέρχεται από ελεγχόμενες δασικές εκτάσεις, ακολουθώντας τις σωστές πρακτικές καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας.